Life CoachingTeam CoachingBedrijfsactiviteit
Life Coaching
Tegenwoordig lopen veel managers vast in hun werk. Ze raken gestresst, verliezen  het evenwicht tussen werk en privé uit het oog en ontwikkelen lichamelijke klachten.

Life Coaching is een discipline, waarin elementen uit de zakelijke - en sportwereld verbonden worden met persoonlijke ontwikkeling. Deze methode van Personal Coaching heeft een specifieke structuur, die gericht is op verschillende terreinen van uw leven, zoals carrière, gezondheid en vrijetijdsbesteding. Uitgangspunten zijn: ‘self-directed’ leren, oplossingen (niet oorzaken), positieve feedback en grotere uitdagingen dan u normaliter gewend bent aan te gaan. De resultaten zijn, dat u zicht krijgt op wat u uit balans brengt en handvatten ontdekt waardoor u in uw werk en thuis authentiek handelt. Een coachingstraject duurt meestal 3 maanden, met elke week een sessie aan de telefoon of in een persoonlijke ontmoeting.

Zijn de klachten van fysieke aard en/of is een radicale, dan wel creatieve aanpak gewenst, dan is Dans Coaching een geschikte methode om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. Blokkades worden overwonnen, u komt in uw kracht en neemt de ruimte in die u nodig heeft.  Met als resultaat: minder stress, meer energie en authentiek op het werk en daaruit voortvloeiend ook in uw persoonlijk leven. Voor uitgebreidere informatie, zie  Particulieren, Dans Coaching Individueel.

De eerste sessie is gratis en zonder enige verplichting.

Jeroen
de Bruine,
acteur/regisseur,
47 jaar:
Ik ben me meer bewust van tijdsindeling en prioriteiten stellen. Ook heb ik mijn eigen kwaliteiten naar waarde leren schatten. ik kom meer tot daden en doorbraken. De methode ervoer ik als persoonlijk, spiritueel én nuchter tegelijkertijd.

Louïse,
loopbaan-
begeleidster, 54 jaar
Rationeel had ik dat jeugdtrauma al verwerkt. In een sessie was daar opeens een zwaar, loom gevoel, waaraan ik me kon overgeven. Ik was verrast dat het loslaten echt gebeurde, nadat ik het fysiek had gevoeld. Jaap is een echte docent, vertrouwenwekkend, gepassioneerd, gevoelig, deskundig, zacht , energetisch, een danser en docent ineen met aandacht en inzicht.


Team Coaching
Samenwerking in teams verloopt vaak stroef. Leden vertonen weinig initiatief of lopen over anderen heen. Ze hebben niet het vermogen om samen met elkaar de klus te klaren. De organisatie echter verwacht dat haar werknemers mobiel, flexibel en creatief zijn.MOBILE hanteert een fysiek-mentale methode met als ingang beweging. Bewegingen roepen een bepaald lichaamsgevoel op (prettig, lastig, verrassend) en dat geeft inzicht in de thematiek. Zo merkt u bijvoorbeeld in een training over teambuilding, hoe open u op de één en hoe afgesloten op de ander reageert. Er is niet alleen sprake van een lichamelijke ervaring, de beweging levert ook informatie op. Wat u in beweging ervaart, is een metafoor voor hoe u en anderen met elkaar samenwerken. Doordat gesprek en beweging afgewisseld worden, wordt de fysieke ervaring mentaal bewust gemaakt.

Het voordeel van deze fysiek-mentale werkwijze is dat de opgedane kennis meer bek-lijf-t. Doordat u op uw fysieke, mentale, emotionele, sociale en creatieve vermogens wordt aangesproken, zijn de resultaten, dat u lekkerder in uw vel zit,  helderdheid in uw hoofd krijgt en communicatief naar anderen gaat handelen, zodat veranderingen in gang gezet worden.

MOBILE heeft ervaring in het geven van trainingen aan gemeentes, onderwijs- en zorginstellingen over leiderschapsstijlen, kernkwadranten en synergie.Hella,
adviseur
KernKonsult
Ik vind de kracht van de workshop Kernkwadrant in beweging, dat deelnemers direct ervaren wat het betekent, als hun kwaliteit en uitdaging in balans zijn. Er is geen tussenkomst van het hoofd. En als je lichamelijk "weet" hoe je bent in balans, kun je deze ook via dat kanaal eenvoudig weer oproepen. Jaap begeleidt de sessies met grote precisie en lichtheid.


Bedrijfsactiviteit

Training Hart voor jezelf, hart voor de zaak
Heeft uw organisatie iets te vieren of mag het jaarlijkse uitje dit jaar eens iets anders zijn, dan is er de workshop:  Danscreatie. Op inspirerende muziek en vanuit individuele bewegingen creëren de deelnemers gezamenlijk een dans.  Resultaten: ontspanning van lichaam en geest, plezier met elkaar en ontmoetingen, waardoor u elkaar op een andere manier leert kennen.Katharine,
Regional
Coordinator
for FMR:
You have an ability to hold a group together and create a space within which persons can take the immense step to be vulnerable and reveal themselves. You were able to respect their cultural and social boundaries and at the same time challenge them to transcend the very barriers to finding their own individuality.