workshop danscoaching

13 november 2016
STUDIO SINGEL, AMSTERDAM

Workshop Danscoaching

door Jaap van Manen

In sessies danscoaching komt het zintuig ‘voelen’ regelmatig aan de orde. Coachees hebben moeite met het voelen van hun lichaam of emoties of vinden het lastig verbinding met anderen te voelen. Daarom stellen ze doelen als 'ik laat me één keer per week masseren', 'ik mag voelen wat ik voel', 'ik uit mijn gevoel' of 'ik vraag mijn collega wat hij voelt'.

Zintuigen zijn als vensters. Als ze openstaan, kan de wereld binnenkomen en kun jij naar buiten gaan en communiceren. Voelen heeft met de tastzin te maken. Je tast en voelt met je huid, die je binnenwereld – je lichaam, gedachten en gevoelens – afscheidt van de wereld buiten je. Maar omdat je huid ook ademt, zijn binnen en buiten met elkaar verbonden.

In deze dagworkshop staat 's morgens de tastzin centraal en kom je in contact met je eigen lichaam en dat van anderen. 's Middags onderzoek je de binnenwereld van je gevoelens. Doel van deze dansdag is je (meer) verbonden voelen met je lichaam, je emoties en anderen.

Deze workshop is voor iedereen die belangstelling heeft voor dans en danscoaching.

Praktische gegevens

Plaats: Studio Singel, 1e Nassaustraat 7, Amsterdam. Op 20 minuten loopafstand van Centraal Station of je neemt bus 18, 21, 22, halte Haarlemmerplein.

Datum en tijden: 13 november 2016, 10.30 – 16.30 uur. Deur is om 10 u. open. Van 13 tot 14 uur is lunchpauze.

Kosten: € 85,- , inclusief btw en koffie/thee. De lunch verzorg je zelf.

Inschrijving/betaling: Je inschrijving is definitief als je bovenstaand bedrag hebt overgemaakt op NL55RABO 01664 68 622 t.n.v. J. van Manen, Motorwal 103, Amsterdam o.v.v. workshop 13 november.

Informatie: Wil je meer weten, kijk dan op www.danscoaching.nl of www.danscoaching.eu
Je kunt ook een e-mail sturen naar: opleiding@danscoaching.eu of info@danscoaching.nl of bellen met 06 4769 4525.